De Masters

Woning ontruimen en schoonmaken na overlijden

Wanneer een dierbare overlijdt heb je als nabestaande een hoop aan je hoofd. Naast het emotionele aspect zijn er ook veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Zo ook het zorg dragen voor de woning van de overledene, helemaal wanneer hij of zij alleen woonde. 

In de meeste gevallen moet de woning worden verkocht of worden worden opgeleverd aan de huurbaas. Het ontruimen en schoongemaaken en schoonmaken van de woning is veel al de verantwoordelijkheid van de erfgename. Een klus waar veel nabestaande op dat moment niet klaar voor zijn. Wij wel.

  • 100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed geld terug.
  • 100% Prijszekerheid. Offerte is rekening. Altijd!
  • 100% Vakmanschap. Meer dan 160 goed opgeleide medewerkers.
Klanten beoordelen ons met een

Woning leeghalen na overlijden

Voordat wij beginnen met het schoonmaken van de woning, zorgen wij ervoor dat woning leeg is. Het ontruimen van een woning kan voor nabestaanden een emotionele aangelegenheid zijn, onze getrainde medewerkers weten hoe ze hier mee om moeten gaan. Wij helpen waar nodig met het labelen van de spullen en de dozen. Conform jouw wensen slaan wij de spullen op, brengen wij het naar een kringloop of brengen wij spullen naar de stort. Als het nodig is zijn wij snel ter plaatsen en halen wij snel en met zorg de woning leeg.

Huis schoonmaken na overlijden

Wanneer de woning leeg maken wij de woning schoon, hoe smerig het ook is. Wij hebben inmiddels al een heleboel puinhopen en viezigheid gezien en kunnen wel tegen een stootje. Wij gaan verder dan alleen schoonmaken, wij maken de ruimtes weer als nieuw zodat er snel een nieuwe eigenaar of huurder gehuisvest kan worden.

Zo zorgen wij ervoor dat een ruimte weer spic en span is:
  • Kleine reparaties uitvoeren in en rondom de woning.
  • Behang, vloeren en gordijnen verwijderen.
  • Herstellen en schilderen van muren. 
  • De tuin opruimen en tuinwerk als snoeien en maaien.
  • Huurwoning in de originele staat terugbrengen en eventueel de huurinspectie bijwonen.
  • Geur verwijderen,  waar nodig met een ozonbehandeling.

Schoonmaken na lijkvinding

Wanneer een overledene onopgemerkt in een woning heeft gelegen (vaak voor langere tijd) dan kan sprake zijn van een risicovolle situatie waarbij de woning desinfecteert moet worden. Hiervoor hebben wij een speciaal team. Lees meer over schoonmaak na lijkvinding

Schoonmakers voor ontruiming en hoarding

Vervuilde woning laten schoonmaken?

085 – 060 26 23

Bel met een van onze medewerkers voor vragen of een offerte.