De Mensen

Wij claimen het schoonste allround schoonmaakbedrijf van het land te zijn. En wat we roepen, maken we dagelijks waar. Dat wordt door onze opdrachtgevers bevestigd.

Binnenkort ook door u?

Schoner en beter bestaat gewoon niet. Dat garanderen wij!

Bij 12B Clean gaan we op schoonmaakgebied niets, maar dan ook helemaal niets uit de weg. Binnen onze drie divisies werken intelligente en zeer goed opgeleide mensen die exact weten wat er van hen verwacht wordt.

Social media marketeer 12B Clean

Bel ons voor een proefopdracht

085 – 060 26 23

U wilt ons nooit meer kwijt!

Moeilijk bereikbare ramen wassen

Goed gereedschap is…

Iedereen kan het zinnetje afmaken. Bij 12B Clean zijn we als geen ander in staat om het juiste gereedschap en de beste schoonmaakmiddelen voor elke opdracht in te zetten. Dat komt doordat de grondleggers van het bedrijf in de chemie hun kennis hebben verworven waardoor veel producten ‘in huis’ zijn of worden ontwikkeld. Daarmee is de helft van het werk al gedaan. De andere helft bestaat uit mensen die specifiek opgeleid en getraind zijn om met de juiste materialen te werken. Want iedere opdracht kent zo zijn eigen methodieken. Bij elkaar is het plaatje rond.

Werken bij 12BClean

Marleen Veltman (25): “Ik heb bij verschillende schoonmaakbedrijven gewerkt en kan ze dus goed met elkaar vergelijken. Bij 12B Clean voel ik me gewaardeerd en op mijn gemak. Hier krijg ik carrièrekansen en die pak ik op. De onderlinge sfeer is erg goed en zeer collegiaal. Ik ga met plezier naar mijn werk en kijk uit naar de volgende dag.”

12B Clean gaat anders met de collega’s om dan het doorsnee schoonmaakbedrijf. Je wordt opgenomen in een warm team van fijne collega’s, krijgt scholing en training, werkt op de leukste en afwisselendste plekken en we geven je volop kansen om binnen het bedrijf door te groeien. De verdiensten zijn zonder meer goed, net als de arbeidsvoorwaarden.

12B Clean groeit tegen de klippen op. Daardoor zijn er altijd aantrekkelijke werkplekken beschikbaar. Voel je wat voor een baan bij De Workers (facilitair), De Masters (het zwaardere werk) of De Profs (de extremen), kijk dan of er een functie voor je beschikbaar is. Meld je in ieder geval aan, zodat wij je weten te vinden als we je nodig hebben.

Kantine schoonmaken door specialisten