De Masters

Nicotineaanslag verwijderen

In een huis waar rokers jarenlang geen onderhoud pleegden, is nicotineaanslag en rooklucht verwijderen een serieuze klus. Als je net gestopt bent met roken (fantastisch!) kan de muffe geur uit huis verwijderen je enorm helpen om het vol te houden.

 • 100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed geld terug.
 • 100% Prijszekerheid. Offerte is rekening. Altijd!
 • 100% Vakmanschap. Meer dan 160 goed opgeleide medewerkers.
Klanten beoordelen ons met een

Verwijderen van rooklucht en nicotinevlekken

Wist je dat de teer en nicotine in tabak zorgen voor geelachtige verkleuringen van muren en plafonds? Dat is niet alleen lelijk, het kan ook voor stankoverlast zorgen. De giftige stoffen uit rook trekken letterlijk in de oppervlakten en blijven daardoor stinken, hoe vaak je de ramen ook openzet om te luchten.

Het schoonmaken van sigarettenrook en nicotinevlekken is de moeite waard. Je huis ruikt frisser, omdat je weet dat het schoon is en (als je dat van plan bent), het verkoopt gemakkelijker.

Een uitgerookt huis zorgt voor een ongezonde leefomgeving. Bewoners worden er 24/7 mee geconfronteerd. Dat mag je niet laten gebeuren!

In deze video zie je hoe wij met een driemotorige stofzuiger nicotine uit een plafond halen. Voordat we dit doen sprayen wij het plafond (of de muur) in met een speciaal industrieel schoonmaakmiddel om de nicotine los te weken. Tot slot zorgen wij er middels een ozonbehandeling voor dat ook de geur 100% weg is.

Liever direct een afspraak maken voor een plan of een offerte?

085 – 060 26 23

We helpen je graag.

Nicotineaanslag verwijderen, zo doen we dat

Om de tijdrovende klus goed aan te pakken, werken we in een aantal stappen om je ruimte vrij van sigarettenrook te krijgen.

 1. We dekken de schoon te maken ruimte goed af. Dat wil zeggen, we dekken de vloer af en eventueel gereinigde vloerbedekking. Ook de plinten dekken we af om te voorkomen dat schoonmaakmiddel en vuil water tussen de muur en de plint loopt.
 2. Omdat we veel boven het hoofd werken, trekken onze mensen beschermende kleding aan en zetten een veiligheidsbril en mondmasker op.
 3. We kiezen voor industriële schoonmaakmiddelen om de nicotine goed los te weken. We sprayen de oppervlaktes in met het schoonmaakmiddel. Vervolgens gebruiken we een speciale stofzuiger om het vocht van het plafond of de muur af te halen. Indien nodig, herhalen we deze stap.
 4. Nu moet de ruimte tenminste 24 uur drogen. Beter nog is een paar dagen. Daarna zijn de muren klaar voor een nieuwe laag verf.
 5. Als het daarna nog nodig blijkt zetten we het laatste ultieme middel in: OZON. Daarmee vernietigen wij de moleculen die de stank veroorzaken. Onze OZON-apparatuur is zo krachtig dat zelfs lijklucht in een ‘splitsecond’ wordt geëlimineerd. Dit is puur specialistenwerk dat alleen door experts als 12B Clean onder strenge veiligheidscondities kan worden uitgevoerd. Lees meer over onze ozonbehandeling.

Nicotineaanslag laten verwijderen door 12B Clean; de voordelen

 • Complete ruimtes tegelijk behandelen
 • Effectieve en grondige reiniging door professionals
 • Veilig voor alle ruimtes en oppervlaktes in huis
 • Flexibel inzetbaar op uren dat het jou uitkomt

Bij rooklucht verwijderen uit huis gaat veel tijd zitten in het voorbereiden, huren van apparatuur, de juiste mengverhouding kiezen voor een reinigingsmiddel en het schoonmaken zelf. Een professioneel schoonmaakbedrijf is sneller en heeft de nodige apparatuur in huis.

Het effect van 25 jaar roken duidelijk zichtbaar. Zo verijderen wij nicotine aanlag verwijderen van muur en plafond.
De schoonmakers van 12b clean

Wie helpen we?

 • Bedrijven die gevestigd zijn in oude gebouwen
 • Woningbouwverenigingen
 • Verzorgingshuizen
 • Particulieren met eigen woonhuis

Een offerte voor een fris huis?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie

085 – 060 26 23

Bel voor een afspraak.