De Masters

Waterschade reinigen

Wateroverlast kan een gebouw ernstig aantasten. Daarom is waterschade oplossen, vervolgens de puinhopen opruimen en de ruimte schoonmaken van groot belang voor het behoud van elk pand.

  • In heel Nederland een professional in de buurt
  • 24/7 bereikbaar om direct te handelen.
  • Bel ons, wij staan voor je klaar
Klanten beoordelen ons met een

Waterschade herstellen

Wateroverlast door overstroming, lekkage, verstopt riool, gesprongen waterleidingen, stormschade, doorslaande muren, en vocht- en ventilatieproblemen zijn allemaal voorbeelden van waterschade. Zelf hozen en de deur openzetten om de drogen is niet genoeg. 12B Clean helpt pechvogels van de wateroverlast af, maakt de ruimte schoon en zorgt dat de gevolgen van de wateroverlast geen verdere schade aan een pand toe kan brengen.

Wateroverlast oplossingen

Waterschade oplossing nodig? Afhankelijk van de situatie vinden we snel een oplossing voor elk waterprobleem. Een gesprongen leiding vraagt om een andere aanpak dan een overstroming in een kelder. Daarom bepalen we ter plekke snel en deskundig welke maatregelen het beste werken. Onze hulp kan bestaan uit een combinatie van de volgende werkzaamheden: problemen opsporen, water afvoeren, drogen, schimmels bestrijden en desinfecteren en ontgeuren.

waterschade verhelpen door de schoonmakers van 12b clean

Lekkage opsporen

Wanneer onduidelijk is waar de wateroverlast vandaan komt, gaan we eerst op zoek naar de oorzaak.

Lekdetectie

We sporen bijvoorbeeld dak lekkages en kapotte leidingen op of ontstoppen het toilet. Is er een ander probleem, dan hebben we de juiste mensen in huis om ook dat te verhelpen.

Water afvoeren of wegzuigen

Met onze ervaring in de industriële reiniging hebben we al voor hete vuren gestaan. Voor het afvoeren van overtollig water weten we precies welke methodes we het beste kunnen inzetten in een bepaalde ruimte. Uiteraard bespreken we de beste methode om direct aan de slag te gaan.

Drogen

Nadat het water is weggezogen, begint het droogproces. Dat is een belangrijke stap in het proces om groei van schimmels en bacteriën tegen te gaan. We zetten krachtige drogers en sterke luchtontvochtigers in. We meten continu de luchtvochtigheid om zo snel mogelijk met de echte herstelwerkzaamheden te beginnen.

Wateroverlast? Maak direct een afspraak maken voor een plan of een offerte

085 – 060 26 23

We helpen je graag.

Schimmel bestrijden

Een vochtprobleem in huis of een bedrijfspand zijn voor schimmels ideale omstandigheden, maar het vormt een groot risico voor de gezondheid. Is een ruimte te vochtig door overstroming, doorslaande muren of stilstaand water? Bijvoorbeeld in de kruipruimte? 12B Clean gaat het vochtgehalte voor je meten en de oorzaak achterhalen. We adviseren je over het wegnemen van de oorzaak of helpen je direct zelf. Daarna maken we de ruimte helemaal schoon.

Desinfecteren en ontgeuren

Vocht kan tot bacteriegroei en een muffe geur leiden. Met de juiste schoonmaakmethode zorgen we dat de ruimte weer fris is en geen gevaar voor de gezondheid oplevert.

Wacht niet. Grijp in. Pak eerst de telefoon!

schimmels verwijderen wegens vochtproblemen
Medewerkers Wendy Ras

“Pompen of verzuipen, een tussenweg is er niet. Je moet drastisch ingrijpen om blijvende schade van wateroverlast zo goed mogelijk in te dammen.”

Waterschade bedrijf nodig? Neem geen risico bij vochtproblemen of wateroverlast

Wacht niet langer en bel ons. We staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor je klaar.

085 – 060 26 23

Bel met een van onze medewerkers voor vragen of een offerte.