Workers

De Workers

Wij claimen het schoonste allround schoonmaakbedrijf van het land te zijn. En wat we roepen, maken we dagelijks waar. Dat wordt door onze opdrachtgevers bevestigd.

Binnenkort ook voor u?

Geen schoonmaakklus is ons te gek!

De Workers vormen de basis van alle schoonmaakwerkzaamheden die door 12BClean worden verricht. ‘Workers’ zijn stuk voor stuk keiharde werkers en kunnen 24/7 actief op kantoren, bedrijven en vakantieparken in heel Nederland worden ingezet.

De Workers zijn geschoold en getraind op alle facilitaire schoonmaakwerkzaamheden. Opdrachtgevers hebben altijd met goed opgeleide vakmensen te maken. De continuïteit wordt gewaarborgd door een sterke achterban van zo’n 160 personen.

Binnenkort ook voor u?

“Ik ben Ashley en werk al 5 jaar voor ‘de Workers’. Ik kom bij veel grote bedrijven over de vloer en doe mijn schoonmaakrondje fluitend als de mensen nog liggen te slapen.”

Medewerkster Ashley

Bel ons voor een proefopdracht…

085 – 060 26 23

U wilt ons nooit meer kwijt!

Medewerkster 12b clean de workers

Reguliere schoonmaak

De naam zegt het al: de schoonmaak moet op reguliere manier (regelmatig en gestandaardiseerd) plaatsvinden. En juist daar gaat het bij veel schoonmaakbedrijven vaak goed mis. Bij 12B Clean is regulier ook
gegarandeerd regulier. Wij komen altijd op de afgesproken tijdstippen bij u langs. En ook altijd met dezelfde mensen, zodat u nooit meer hoeft uit te leggen wat u van een schoonmaakbedrijf verwacht.

En mocht er door overmacht iemand onverhoopt uitvallen, dat wordt er direct een ander op zijn of haar plaats ingezet. 12B Clean heeft hiervoor een team van 160 mensen achter de hand.

  • Vakantieparken
  • Particuliere opdrachtgevers
  • Etc.
Reguliere schoonmaak van tafels

Facilitaire schoonmaak

12B Clean is expert op gebied van facilitair schoonmaakwerk. We komen al jaren tot volle tevredenheid bij de mooiste bedrijven over de vloer. Meestal op tijdstippen dat Nederland nog slaapt of van plan is dat te gaan doen. Onze schoonmaakteams zijn goed opgeleid, beschikken over de juiste ervaring en werken zelfstandig met de beste middelen. U heeft er geen omkijken naar.

Ook de continuïteit is volledig gewaarborgd. Het team dat het werk voor u uitvoert kan in omvang of specialisme flexibel aan de omstandigheden aangepast worden.

12B Clean voor al uw schoonmaakwensen

Met een kwalitatief aanbod van álle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Van de basics tot het extreme. En alles wat daartussenin zit.

Op zoek naar een all-round schoonmaakbedrijf, inzetbaar voor alle werkzaamheden?

Geen schoonmaakklus is ons te gek!