Pas op:

Dit deel van de website bevat inhoud die voor sommige lezers schokkend kan zijn!

De Profs

Trauma en Biohazard reiniging

De begrippen Trauma en Biohazard vormen het belangrijkste takenpakket van ‘de Profs’. Deze werkzaamheden omvatten alle activiteiten van gestructureerd en planmatig ontruimen, opruimen, schoonmaken en desinfecteren van een gebied of ruimte waar een ongeluk, zelfmoord of moord heeft plaatsgevonden.

  • In heel Nederland zijn wij er voor je.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week 
  • Bel ons, voor directe hulp
Klanten beoordelen ons met een

Speciale reiniging

Ook de plaats waar zich een natuurlijke doodsoorzaak heeft voorgedaan en waarbij de overledene pas na langere tijd is opgemerkt, behoort tot dit specialisme.

Psychische en emotionele druk

Een trauma levert voor de omgeving altijd een psychische en emotionele druk. Een professionele aanpak en begeleiding vanaf het eerste moment helpt mee om de gebeurtenis beter en sneller te kunnen verwerken.

Gevaarlijke stoffen

Biohazards, oftewel biologische gevaren, zijn substanties die een groot risico vormen voor de gezondheid en onze omgeving in het algemeen. Een lichaam in ontbinding kan gevaarlijke stoffen in de vorm van vocht en gas afscheiden. Ook bloed, urine en ontlasting kunnen Biohazards zoals virussen, bacteriën, micro-organisme en toxines van biologische aard bevatten. Daardoor kunnen zij o.a. ziektes als Hiv, Hepatitis B en C en MRSA verspreiden.

Het natuurlijke ontbindingsproces draagt ertoe bij dat deze organismes zich exponentieel vermenigvuldigen en zich in de betreffende ruimte kunnen verspreiden. Het elimineren van deze stoffen is specialistenwerk. Het is gevaarlijk om hier op een ondeskundige wijze mee om te gaan.

Crime scene cleaners met een masker, ontruimen na overlijden

Liever direct een afspraak maken voor een plan of een offerte?

085 – 060 26 23

We helpen je graag.

Professionele aanpak

De schoonmakers van het Crime Scene Clean Team worden niet voor niets ‘de Profs’ van 12B Clean genoemd. Zij zijn bestand tegen de emotioneel zware omstandigheden waar zij dagelijks aan worden blootgesteld. Een medewerker met het ‘Prof’ label is getraind en door de praktijk gehard en beschikt daarnaast over de juiste kennis en materialen om professioneel aan de slag te gaan.

Met een efficiënt stappenplan kunnen zij hun werk snel, grondig en veilig voor de omgeving doen. Daarbij geholpen door Hightech apparatuur en speciaal hiervoor ontwikkelde industriële reinigingsmiddelen. De Profs zijn natuurlijk ook mensen met humane gevoelens. Zij doen hun werk met liefde, respect en eerbied voor de overledene, de nabestaanden en de omgeving. Want achter iedere gebeurtenis schuilt een menselijk verhaal en vaak een enorme tragedie.

Professionele aanpak trauma en biohazard reiniging

We hebben nog nooit ‘nee’ tegen een opdracht gezegd. Hoe moeilijk ook, we voeren het uit.

085 – 060 26 23

Bel voor een afspraak.

‘De Profs’ zijn dag en nacht oproepbaar

Het is belangrijk om snel op de plaats van de gebeurtenis aanwezig te zijn. Hoe eerder ‘de Profs’ kunnen werken, hoe sneller de locatie is opgeruimd en hoe kleiner de kans op besmetting wordt. Wij raden beslist af om zelf met het schoonmaken te beginnen. Daar is speciale kennis, kunde en materiaal voor nodig. De werkzaamheden moeten via een strak protocol en een effectief stappenplan worden uitgevoerd.

De Profs van 12B Clean werken landelijk en zijn op afroep snel op de plaats van het onheil aanwezig. Daar kunt u direct alles volledig aan hen overlaten. Zij leveren de locatie binnen een paar uur schoon en opgeruimd op. Zoals beloofd: alsof er niets is gebeurd.

Crime Scene Team die een ruimte desinfecteert
De schoonmakers van de profs en crime scene cleaners

‘De Profs staan het hele jaar door 24/7 voor u klaar en helpen u direct met het grondig schoonmaken na:

  • Lijkvinding (natuurlijke doodsoorzaak)
  • Moord en Suïcide
  • Plaats delict schoonmaken
  • Lijklucht verwijderen
  • Verkeersongeval 
  • Bedrijfsongeval
  • Andere traumatische gebeurtenissen

Bel ons en ‘de profs’ staan voor de deur!

085 – 060 26 23

Bel met een van onze medewerkers voor vragen of een offerte.