De Workers

Bestrating en buiten

Onze schoonmaakwerkzaamheden beginnen niet achter de voordeur. Ook voor die deur is het van belang om netjes, schoon en verzorgd voor de dag te komen. Daarom vegen we graag de stoepen en bestrating voor het pand. Wassen de buitenramen en zorgen dat de parkeerplaatsen spic, span en onkruidvrij zijn.

  • 100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed geld terug.
  • 100% Prijszekerheid. Offerte is rekening. Altijd!
  • 100% Vakmanschap. Meer dan 160 goed opgeleide medewerkers.
Klanten beoordelen ons met een

De eerste indruk vindt buiten plaats

Een eerste indruk is vaak bepalend voor de wijze hoe uw klanten uw bedrijf ervaren. Die eerste indruk wordt niet binnen, maar buiten het bedrijf gemaakt. Onze schoonmakers zijn getraind om daar met een speciaal en kritisch oog naar te kijken. Alsof ze uw klanten zijn…

Nodig ons uit voor ‘de kritische blijk van de buitenstaander’. U zult verbaast zijn wat wij allemaal te melden hebben. Het meeste kan direct door uzelf opgelost worden. Voor wat rest komen we graag en snel bij u terug.

12B clean aanhanger voor schoonmaak

Liever direct een afspraak maken voor een plan of een offerte?

085 – 060 26 23

We helpen je graag.

Schoonmakers van 12B Clean

“Als allround schoonmaker weet ik precies welke middelen en methodes het beste resultaat geven. Zelfs het ergste vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon.”

Zet ons maar aan uw schoonmaakwerk…

Als u ons vandaag belt, maken we voor morgen een afspraak. Dan spreken we af wat we voor u kunnen betekenen, wat dat kost en wanneer we starten. We kunnen en gaan desgewenst direct voor u aan de slag. Ons team is groot genoeg om dat waar te maken en in de toekomst te blijven continueren. Dat beloven wij en krijgt u zwart op wit. Een belletje 085-0602623 is voldoende.

Zwembad schoonmaken met zwembadstofzuigers

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen?

085 – 060 26 23

Bel met een van onze medewerkers voor vragen of een offerte.