Over ons

Wij claimen het schoonste allround schoonmaakbedrijf van het land te zijn. En wat we roepen, maken we dagelijks waar. Dat wordt door onze opdrachtgevers bevestigd.

Binnenkort ook voor u?

Een ‘12BCleaner’ is een door ons gecertificeerde hoogkwalitatieve medewerker

Bij 12B Clean vormen de medewerkers een groot, goed en hecht collegiaal team. De ruim 160 collega’s zijn in drie groepen verdeeld. Op die manier kan iedereen als ‘Worker, Master of Prof’ een bijdrage op zijn/haar eigen vakgebied leveren. Die titel krijg je overigens niet zomaar, de mensen van 12B Clean ontvangen die pas als ze voor hun taak zijn opgeleid, ruimschoots praktijkervaring hebben opgebouwd en bewezen kwalitatief kunnen worden ingezet.

Met het brevet van vakmanschap op zak gaan de mensen van 12B Clean voor u aan de slag. Zij weten dan alles op gebied van facilitaire, industriële en bijzondere schoonmaakwerkzaamheden. De opdrachtgever heeft dan ook altijd te maken met specialisten op het vakgebied. En dat komt de kwaliteit van het werk ten goede. Vakkundig schoonmaakwerk én het gebruik van de juiste materialen komt de levensduur van de gebouwen en attributen ten goede. Bovendien draagt een schone omgeving letterlijk bij aan een gezonder werkklimaat, hetgeen de productie ten goede komt.

Een schone werkomgeving zorgt voor een betere werksfeer, gelukkige medewerkers en een hogere productie.

Van schoon kantoor tot Crime Scene Cleaning

Bij 12B Clean gaan we op schoonmaakgebied niets, maar dan ook helemaal niets uit de weg. Binnen onze drie divisies werken intelligente en zeer goed opgeleide mensen die exact weten wat er van hen verwacht wordt.

De Workers zijn thuis op alle reguliere schoonmaakactiviteiten. Kantoren, scholen, zorginstellingen, vakantieparken, bedrijfsgebouwen, studentenhuizen etc. vormen hun dagelijks domein. De Masters zijn opgeleid voor het meer bijzondere en zwaardere schoonmaakwerk. Denk aan sterk verontreinigde gebouwen, ontruiming (Hoarding), brand- en waterschade, rattenoverlast, vogelpoep enz. De Profs tenslotte zijn getraind op het zeer exceptionele werk, zoals Crime Scene Cleaning op de plaats van moord en delict, overlijden en suïcide, lijklucht, trauma en biohazard. Ook zij staan 24/7 klaar om waar dan ook in Nederland direct hulp te bieden.

Alle medewerkers (het zijn er meer dan 160) kennen hun taak binnen het bedrijf en zijn daarvoor speciaal getraind en goed opgeleid. Zij werken met liefde en passie voor het schoonmaak-vak, kijken niet op de klok en gaan pas naar huis als het werk voor 100% klaar is.

  • Wij komen altijd (vrijblijvend) langs om de situatie goed in te schatten.
  • U ontvangt altijd een duidelijke offerte voordat we aan de slag gaan.
  • Nood breekt wet. Wat niet kan wachten, pakken we gelijk aan en lossen we direct voor u op.

Niets is ons te vies of te vuil

Wij zijn door de praktijk gehard en weten elk project brandschoon op te leveren. In alles zien wij een uitdaging.

085 – 060 26 23

Test ons vrijblijvend uit! Dat verplicht u tot helemaal niets!

Hier kunt u op rekenen.

Dat garanderen wij!

  • Afspraak is afspraak. Wij komen onze beloftes na. Met 160 goed opgeleide medewerkers garanderen wij de kwaliteit én de continuïteit.
  • Schoonmaken doe je er niet even bij. Wij zien ons werk als een serieus vak en gaan op die manier met onze klanten en opdrachten om.
  • Wij werken met milieuvriendelijke materialen en prefereren organische schoonmaakprocessen. Zo houden we het milieu ook schoon.
  • We werken door heel Nederland en zitten altijd bij u in de buurt. Reistijden willen we zien te voorkomen. We besteden die tijd liever aan het project.
  • We hebben een passende oplossing voor alles wat schoongemaakt moet worden. Van een duivenpoep balkon tot extreme Biohazard.

Werken bij 12BClean

Marleen Veltman (25): “Ik heb bij verschillende schoonmaakbedrijven gewerkt en kan ze dus goed met elkaar vergelijken. Bij 12B Clean voel ik me gewaardeerd en op mijn gemak. Hier krijg ik carrièrekansen en die pak ik op. De onderlinge sfeer is erg goed en zeer collegiaal. Ik ga met plezier naar mijn werk en kijk uit naar de volgende dag.”

12B Clean gaat anders met de collega’s om dan het doorsnee schoonmaakbedrijf. Je wordt opgenomen in een warm team van fijne collega’s, krijgt scholing en training, werkt op de leukste en afwisselendste plekken en we geven je volop kansen om binnen het bedrijf door te groeien. De verdiensten zijn zonder meer goed, net als de arbeidsvoorwaarden.

12B Clean groeit tegen de klippen op. Daardoor zijn er altijd aantrekkelijke werkplekken beschikbaar. Voel je wat voor een baan bij De Workers (facilitair), De Masters (het zwaardere werk) of De Profs (de extremen), kijk dan of er een functie voor je beschikbaar is. Meld je in ieder geval aan, zodat wij je weten te vinden als we je nodig hebben.

Kantine schoonmaken door specialisten