De Workers

Kantoren schoonmaken

In een schone omgeving voelen mensen zich prettiger en zijn ze productiever. Als één persoon er een rommeltje van maakt, zijn mensen geneigd het slechte voorbeeld te volgen. Andersom geldt hetzelfde. Als een vergaderruimte, keuken, entree, etc. er schoon en opgeruimd uitzien, zullen werknemers hun eigen bureau ook netter houden. Bovendien draagt een schone ruimte bij aan een gezond leefklimaat.

Professionele schoonmaak van kantoren zorgt daarom niet alleen voor een schone ruimte, maar het biedt personeel de mogelijkheid om zich te focussen op hun werk.

  • 100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed geld terug.
  • 100% Prijszekerheid. Offerte is rekening. Altijd!
  • 100% Vakmanschap. Meer dan 160 goed opgeleide medewerkers.
Klanten beoordelen ons met een

Schoonmaakdienst voor kantoren

Onze collega’s zijn goed opgeleide schoonmakers die werken volgens bepaalde bewezen succesvolle methodes. Zij hanteren technieken en zorgvuldig uitgekozen reinigingsmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Aan wat al schoon is, gaan ze uw tijd niet verdoen. Ze werken liever niet aan overbodige klussen, maar gaan voor een betaalbaar en goed eindresultaat.

Dagelijkse schoonmaak

Zij reinigen alle oppervlakken, inclusief bureaus, kasten, tafels, andere meubels en ook vloeren. Legen prullenbakken en afvalemmers en maken keukens, sanitaire voorzieningen en gangen schoon. Ze kunnen ook ramen zemen en tapijten reinigen, vloeren van een speciale behandeling voorzien (bijvoorbeeld hout) en de bekleding van meubilair onderhouden.

Facilitaire schoonmaak op kantoor
ramen schoonmaken met een zeem

Bijzondere gelegenheid

Organiseert uw kantoor een open dag, een seminar of bedrijfsfeest? Dan kunnen onze mensen helpen met de voorbereiding en het opruimen en schoonmaken na afloop.

Overleg

12B Clean houdt regelmatig overleg over de kwaliteit en de voortgang. Na verloop van tijd kunnen de schoonmaakbehoeftes wijzigen, we denken dan graag met onze klanten mee. Daarnaast lopen we als organisatie een keertje met onze mensen op locatie mee om te zien waar we kunnen verbeteren. 12B Clean ziet een samenwerking als een partnership. Uw bedrijf moet daar op alle fronten beter van worden.

Conciërge

Voor ruimtes die (tijdelijk) niet worden gebruikt of wanneer er voor langere tijd geen mensen op het kantoor aanwezig zijn, fungeert 12B Clean graag als conciërge. Van post verzamelen en ruimtes ventileren tot planten verzorgen en ruimtes hygiënisch schoonhouden. En de goudvis eten geven…

Liever direct een afspraak maken voor een plan of een offerte?

085 – 060 26 23

We helpen je graag.

Schoonmakers van 12B Clean

De voordelen van 12B Clean voor een schoon kantoor

  • Een schoon kantoor is een waardevol visitekaartje
  • Uitsluitend inzet van goed opgeleid en gescreend (eigen) personeel
  • Doordachte routines en schoonmaaktechnieken
  • Bewuste keuze voor schoonmaakmiddelen
  • Regelmatig contact voor overleg
  • Achter een schoon bureau is je personeel happy

Naast kantoorgebouwen, maken we ook schoon in:

productieruimtes, vergaderzalen, bioscopen, vakantiewoningen, multifunctionele gebouwen en gemeentehuizen

085 – 060 26 23

Bel met een van onze medewerkers voor vragen of een offerte.