De Workers

Graffiti verwijderen

Graffiti; wat voor de één kunst is, is voor de ander een doorn in het oog. Vervelend (zacht uitgedrukt) is het met name wanneer graffiti is aangebracht op je bedrijfspand of woning. Ook Graffiti op monumenten is voor velen geen opwaardering voor het straatbeeld. Wanneer je de graffiti op een professionele wilt laten reinigen én in de toekomst wilt voorkomen, schakel dan een professional in. 

 • 100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed geld terug.
 • In heel Nederland een 12B Clean professional in de buurt 
 • 100% Vakmanschap. Meer dan 160 goed opgeleide medewerkers.
Klanten beoordelen ons met een

Waarom een professional inschakelen?

Bij het verwijderen van graffiti is het belangrijk dat de ondergrond niet aangetast wordt. Hoe langer de graffiti aanwezig is, hoe lastiger het is om schoon te maken. De keuze voor de juiste methode en het juiste reinigingsmiddel is hierbij essentieel. Wij weten hoe wij dit aan moeten pakken. Door het aanbrengen van een speciale coating verminderen wij toekomstige overlast.  Wij hebben inmiddels zoveel straatkunst verwijderd, je had er vele musea mee kunnen vullen.

graffiti verwijderen op gevels

Direct een afspraak maken voor een plan of een offerte?

085 – 060 26 23

We helpen je graag.

Zo verwijderen wij graffiti van een gevel

 1. Stoomcleanen
  Met hete stoom behandelen wij het oppervlak waarbij de verf in de meeste gevallen loslaat. Omdat dit de minst agressieve aanpak is beginnen wij hiermee.
 2. Behandelen met een (chemisch) reinigingsmiddel
  Met een agressief maar biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel behandelen wij het oppervlak. Hierbij lost de verf op in het reinigingsmiddel. Dit is echter niet verstandig om te doen bij elk type oppervlak.
 3. Stralen
  Dit is de meest hardnekkige vorm van graffiti verwijderen. Met een speciaal straalmiddel (waarin fijne steentjes zijn verwerkt) wordt onder hoge druk het oppervlak schoongespoten.
 4. Anti-graffiti coating
  Om herhaling te voorkomen brengen wij een anti-graffiti coating aan. Hierdoor hecht de verf minder goed aan de ondergrond. Dit is niet aantrekkelijk voor straatkunstenaars. Mocht er wel weer graffiti op worden gespoten dan is het makkelijk te verwijderen

Graffiti laten verwijderen door een professional?

085 – 060 26 23

Bel voor een scherp voorstel.