De Masters

Ozonbehandeling in huis of bedrijfspand

Last van hardnekkig nare geuren in je huis of bedrijfspand? Met een ozonbehandeling verwijderen wij de geuren zeer effectief en blijvend. Het moleculaire proces van een ozonbehandeling zorgt voor geurloze lucht. Hierdoor ruikt het weer lekker fris.

 • Ozonbehandelingen in heel Nederland. Altijd een professional in de buurt.
 • 24/7 bereikbaar. Om direct te handelen als het moet.
 • Bel ons, wij staan voor je klaar
Klanten beoordelen ons met een

Wat is een ozonbehandeling?

Een ozonbehandeling is een zeer effectief middel om nare geuren te verdrijven. Hierbij wordt met een ozongenerator zuurstof omgezet in Ozon (actieve zuurstof (o3)). Resultaat van dit moleculaire proces is geurloze lucht. Na een behandeling met Ozon ruikt het dus weer lekker fris. Nu denk je misschien “dat doet een luchtverfrisser toch ook?” dat klopt. Maar waar een luchtverfrisser slechts tijdelijk werkt worden bij Ozon de geuren blijvend verwijderd.

Profs 12B Clean

Hier zetten wij behandelingen met ozon voor in

Desinfectie met ozon in je huis of bedrijfspand kan een heel goed middel zijn om het weer fris te laten ruiken. Voorbeelden van situaties waarin de masters van 12b Clean een Ozon behandeling uitvoeren;
 • Het verwijderen van rooklucht, bijvoorbeeld ten behoeve van de verkoop van een woning. Dit gebeurd vaak in combinatie met nicotine reiniging.
 • Het ontdoen van lijklucht. Wanneer er een lijk heeft gelegen in woning en er potentieel schadelijke lucht moet worden verdreven.
 • Het verwijderen overige nare geuren zoals urinelucht (bijvoorbeeld van dieren) en brandlucht.
 • Het is een effectieve bestrijden van bacteriën.
 • Daarnaast reinigen wij met deze behandeling ruimtes als kantoorpanden, hotelkamers en caravans.
Bedrijfsauto 12B Clean

Zo gaan wij te werk

Bij het uitvoeren van de behandeling staat veiligheid voorop. Hiervoor geven wij de opdrachtgever instructies. Zo mag tijdens de het uitvoeren van de ozonbehandeling niemand de ruimte betreden.

 1. Voordat wij beginnen brengen wij de ruimte op de meest optimale temperatuur voor het aanpakken van de moleculen die stank veroorzaken. Wij blokkeren afzuigingen en zetten spleten dicht zodat het ook veilig blijft voor de buren. Verder houden wij houden rekening met brandmelders.
 2. Vervolgens zetten wij op een strategische plaats (of plaatsen) onze apparatuur neer. De opdrachtgever wordt er nogmaals op geattendeerd dat er niemand de ruimte in mag totdat wij die vrijgeven. Om dit extra benadrukken plaatsen wij bij de ingang(en) van de te behandelde ruimte waarschuwingsplaten met verboden toegang i.v.m. hoge concentraties Ozon.
 3. Als de veiligheid is gewaarborgd gaan wij aan de slag met de Ozonbehandeling.
 4. Na de Ozonbehandeling komt onze Ozon expert terug om alle ramen open te zetten. Dit doet hij met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook hebben wij een Ozonmeter waarmee we de aanwezigheid in de lucht kunnen meten. Dit alles om het proces veilig te laten verlopen.

Direct een offerte?

085 – 060 26 23

Wij helpen je graag.

Kan ik ook zelf een ozonbehandeling uitvoeren?

Wanneer je op een grondige manier echte alle geur wil verwijderen, dan zijn hoge concentraties Ozon benodigd. Hoge concentraties Ozon die nodig zijn om te ontgeuren zijn gevaarlijk als je niet goed getraind bent. De persoon die alles installeert moet hiervoor bevoegd zijn. Niet alleen de moleculen die geuroverlast veroorzaken gaan kapot van Ozon maar ook alles wat leeft zoals mensen, planten en bijvoorbeeld een goudvis. Kortom alles wat organisch is. Om deze redenen ons dringende advies het niet zelf te doen.

Wij beschikken over professionele Ozon machines van 10000, 20000 en 60000 Ozon p/u. Met deze machines, onze ervaring en een groot veiligheidsbesef krijgen wij alle, maar dan ook echt alle geuren veilig weg.

Kortom, laat deze behandelingen alleen uitvoeren door serieuze partijen. Let hierbij op de VCA certificering en aantoonbare ervaring met deze zeer effectieve behandeling.

Welke geuren wil jij laten verwijderen?

Zijn er nare geuren die je wil laten verwijderen? Onze specialisten vertellen je graag of een ozonbehandeling hiervoor de juiste oplossing is. In sommige gevallen zijn industriële geurvernietigers en enzymen waarmee we geuren aanpakken een betere oplossing. Hier komt ervaring bij om de hoek kijken. Door het combineren van verschillende technieken hebben wij altijd een passende oplossing.

Wil je de behandeling door ons laten uitvoeren? Wij regelen het. Wij zijn snel en in heel Nederland beschikbaar. Bel ons, maak een afspraak en wij staan binnen enkele dagen bij je op de stoep. Als het nodig is zijn wij er al binnen 4 uur.

Rooklucht verwijderen uit woning of bedrijfspand

We werken voor bedrijven en particulieren. Weten hoe we kunnen helpen of een offerte aanvragen?

085 – 060 26 23

Bel voor een afspraak.