De Workers

Schoonmaak voor zorginstellingen

In de zorg is hygiëne levensbelangrijk. Zorgvuldig opruimen, reinigen en desinfecteren kan letterlijk levens redden. Omdat de zorgtaken en hygiëne-eisen van medische specialisaties voor beide afdelingen verschillen, is ook de aanpak van reinigingswerkzaamheden anders. Daarom verdelen we schoonmaak in een verzorgingstehuis onder in reiniging van behandelafdelingen, verpleegafdelingen en gastvrijheid.

 • 100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed geld terug.
 • 100% Prijszekerheid. Offerte is rekening. Altijd!
 • 100% Vakmanschap. Meer dan 160 goed opgeleide medewerkers.
Klanten beoordelen ons met een

Behandelafdelingen schoonmaken

Zoals een operatie in een steriele OK verloopt, zo organiseren wij onze schoonmaak voor behandelafdelingen waar veel patiënt-arts contact plaatsvindt; conform strikte protocollen. Alleen zo kan verspreiding van infecties voorkomen worden, kunnen medisch specialisten onbezorgd hun werk uitoefenen en patiënten zich met een gerust hart laten behandelen.

Verpleegafdelingen reinigen

Op de zorgafdelingen is een combinatie van grondige reiniging en zorgen voor het welzijn van de patiënt de beste manier om iedereen op zijn gemak te laten voelen. Schoonmaken met aandacht voor de patiënt betekent goed luisteren naar wat nodig en gewenst is. Met rust gelaten worden of juist een praatje maken, terwijl we met oog voor hygiëne doorwerken, kan het verschil maken voor de patiënt. Maar ook door goed overleg met de verpleging en leiding kunnen we op die manier hun werk een beetje verlichten.

Gastvrijheid

Zelf als patiënt opgenomen worden of een familielid in het ziekenhuis bezoeken kan voor mensen spannend zijn. Als verlengstuk van het zorgpersoneel, de gastvrouwen en -heren en cateringmedewerkers voeren we de nodige schoonmaaktaken met zorg uit. Zo dragen we bij aan de zorg voor de patiënten en hun bezoekers, zodat ze zich in een zorginstelling zo goed mogelijk thuis voelen.

Schoonmaakster bezig met reguliere schoonmaak in keuken
Zwembad professioneel schoonmaken en reinigen

“Ik maak graag schoon in seniorenwoningen. Als het werk klaar is babbel ik ook altijd even met de bewoners. Een kopje thee moet kunnen, dat waarderen ze zeer.”

Ouderen en zwakkeren zijn kwetsbaar. Een hygiënische omgeving is van levensbelang.

085 – 060 26 23

We helpen je graag.

Medewerker 12b clean reguliere schoonmaak

Een schone omgeving is goed voor ieders gezondheid

Van werknemers die altijd met vertrouwen een behandeling moeten kunnen uitvoeren tot patiënten die zich veilig moeten voelen in de handen van zorgverleners. De werkdruk in de zorg is hoog. 12B Clean wil graag zorgmedewerkers ondersteunen door hard te werken, regelmatig te overleggen, snel te anticiperen op drukte en iedere dag een paar stappen extra te zetten.

ramen schoonmaken zonder strepen

12B Clean maakt ieder bedrijf in de zorgsector schoon

Niet alleen voor zorginstellingen (ouderenzorg, revalidatiecentra, etc.), maar ook voor zorgpraktijken is een maatwerk aanpak de beste oplossing om hygiëne te waarborgen. Schakel 12B Clean in voor:

 • Huisartspraktijken
 • Huisartsenposten
 • Verloskundepraktijken
 • Fysiotherapeuten
 • Tandartsen
 • Podotherapeuten
 • Apotheken
 • Psychotherapeuten
 • Flexibele maatwerk reiniging

Interesse in een kennismaking?

Neem vrijblijvend contact op en laat ons uitleggen hoe we je helpen met een persoonlijke aanpak.

085 – 060 26 23

Bel met een van onze medewerkers voor vragen of een offerte.