Master

De Masters

Voor De Masters is geen opdracht te zwaar, te vies, te moeilijk. Alles wat buiten het normale schoonmaakwerk valt wordt door De Masters aangepakt. Zij duiken in olietanks en beklimmen zendmasten. Niet houdt het tegen om de schoonmaakklus te klaren.

Binnenkort ook voor u?

Hoe viezer, hoe leuker!

Het werk van De Masters overstijgt het normale facilitaire schoonmaakwerk. Soms is het gewoon te vies en te smerig voor woorden. Maar laat dat nou net de reden zijn waarom schoonmakers graag als Master willen werken. Zij ervaren met plezier de uitdagingen die het werk op dit niveau dagelijks met zich meebrengt.

Iedere Master wordt voor dit zware werk opgeleid en in de praktijk getraind. Ook leren Masters omgaan met middelen en apparatuur die voor dit werk zijn ontwikkeld. Masters deinzen helemaal nergens voor terug.

Binnenkort ook voor u?

Medewerker Patrick Polder

“Hai, ik ben Patrick en werk 2 jaar bij ‘De Masters’. Na ervaring bij ‘de Workers’ te hebben opgedaan was ik toe aan het echte zware werk. Dat doe ik overigens met veel plezier…”

Speciale schoonmaak voor bijzondere omstandigheden

12B Clean is gek op uitdagingen, het kan werkelijk niet vies genoeg zijn. Moet het snel? Dan vind je op de volgende pagina’s de dienst die past bij alle uitdagingen.

Liever direct een afspraak maken voor een plan of een offerte? Bel naar 085-0602623. We helpen je graag.

Medewerker Arthur bezig met een speciale reiniging

Bijzondere schoonmaak

Voor schoonmaakwerkzaamheden die professioneel aangepakt moeten worden en direct – liefst morgen – klaar moeten, staan wij in de startblokken.

Met bijzondere schoonmaak bedoelen we het schoonmaken van ruimtes en objecten die door een incident of bepaalde omstandigheid erg vuil zijn geworden of zijn aangetast. Denk aan wateroverlast door lekkage, een gesprongen leiding of een puinhoop na stormschade. Maar ook door vernielingen van een pand, graffiti, extreme hondenpoep of ongedierte onder vloeren en (zeer) moeilijk te bereiken plaatsen. 

helpen bij wateroverlast oplossen

Waterschade

Wateroverlast kan een gebouw ernstig aantasten. Daarom is waterschade oplossen, vervolgens de puinhopen opruimen en de ruimte schoonmaken van groot belang voor het behoud van elk pand.

12B Clean voor al uw schoonmaakwensen

Met een kwalitatief aanbod van álle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Van de basics tot het extreme. En alles wat daartussenin zit.

Op zoek naar een all-round schoonmaakbedrijf, inzetbaar voor alle werkzaamheden?

Geen schoonmaakklus is ons te gek!