De Masters

Bijzondere schoonmaak

Wij claimen het schoonste allround schoonmaakbedrijf van het land te zijn. En wat we roepen, maken we dagelijks waar. Dat wordt door onze opdrachtgevers bevestigd.

Binnenkort ook voor u?

  • 100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed geld terug.
  • 100% Prijszekerheid. Offerte is rekening. Altijd!
  • 100% Vakmanschap. Meer dan 160 goed opgeleide medewerkers.
Klanten beoordelen ons met een

Wat is bijzondere schoonmaak?

Met bijzondere schoonmaak bedoelen we het schoonmaken van ruimtes en objecten die door een incident of bepaalde omstandigheid erg vuil zijn geworden of zijn aangetast. Denk aan wateroverlast door lekkage, een gesprongen leiding of een puinhoop na stormschade. Maar ook door vernielingen van een pand, graffiti, extreme hondenpoep of ongedierte onder vloeren en (zeer) moeilijk te bereiken plaatsen.

Speciale schoonmaak

Voor schoonmaakwerkzaamheden die professioneel aangepakt moeten worden en direct – liefst morgen – klaar moeten, staan wij in de startblokken. 12B Clean is gek op uitdagingen, het kan werkelijk niet vies genoeg zijn.

Vuil, vuiler, vuilst… wordt schoon, schoner, schoonst. Daar hebben we lol in!

bijzondere schoonmaak met speciale apparatuur

“Als allround schoonmaker weet ik precies welke middelen en methodes het beste resultaat geven. Zelfs het ergste vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon.”

Arthur is een prof bij 12B Clean

Liever direct een afspraak maken voor een plan of een offerte?

085 – 060 26 23

We helpen je graag.

De Special Forces bezig met schoonmaken

Extreme ruimtes en objecten

Voor het schoonmaken van bijzondere ruimtes of extreme objecten kun je niet bij ieder schoonmaak- bedrijf terecht. Gewapend met alleen een ladder, beschermende kleding en een goed reinigingsmiddel kom je er niet.

De masters helpen bij hoarding en verzamelwoede opruimen

Opleveringsschoonmaak

Onder opleveringsschoonmaak vallen alle schoonmaakwerkzaamheden die nodig zijn om een huis, kantoorpand, winkel, vakantiewoning, etc. te reinigen voor de nieuwe eigenaar of bewoner. Bijvoorbeeld omdat ze een pand na de bouw in gebruik nemen of omdat een andere koper of huurder het pand betrekt.

We hebben nog nooit ‘nee’ tegen een opdracht gezegd. Hoe moeilijk ook, we voeren het uit.

085 – 060 26 23

Bel voor een afspraak.