Blad Rijopleidingen Rotterdam kiest voor 12B Clean

Onze schoonmaakwerkzaamheden zijn bij 12B Clean ondergebracht. Ik heb er geen omkijken naar!

Lies Drieskens-Blad
Eigenaar Blad Rijopleidingen vof, Rotterdam

Blad Rijopleidingen Rotterdam

Lies runt Blad Rijopleidingen, een door klanten met een prachtig rapportcijfer (een 9,7) gewaardeerde rijschool. Lies stopt ieder uur van de dag in de service naar de klanten en het perfectioneren van de opleidingen. De beste in je vak worden was al bij de oprichting in 1952 de doelstelling.

Het geheim van Lies: “Doe waar je goed in bent en besteed je tijd aan de doelen die je wilt bereiken. En laat, als het even kan, de rest door een ander doen.”

Met deze levensles koos Lies voor 12B Clean om het kantoor en de lesruimtes van de rijschool in smetteloze conditie te houden. Lies: “Die keus werkt perfect. Had ik eerder moeten doen. We hebben een hele goede medewerkster van12B Clean gekregen. Met een paar uur per week wordt alles super onderhouden.

Lies waardeert met name de wijze waarop 12B Clean (en dan in het bijzonder Wendy), de taken oppakt. Lies: “We hebben het allemaal erg druk, dan heb je geen tijd om telkens uit te leggen wat er moet gebeuren. Dat heb ik in het begin één keer met Wendy gedaan. Daarna nooit meer. Hoeft ook niet. Het loopt vanzelf en uiterst gesmeerd. Ik zou niet weten wat ik hieraan kan verbeteren.” Ondanks de drukte is er ook nog tijd voor het sociale aspect. Samen aan de koffie. Een babbel over het weer, de vakantie, de TV… Ook dat hoort er bij Blad bij. En Wendy babbelt collegiaal mee.

Ik heb er geen omkijken naar!

blad rijopleidingen
rijopleidingen blad rotterdam

Lies is vol lof over 12B Clean en over de persoonlijke relatie die met Wendy is ontstaan. Lies: “Je ervaart bij haar een grote vakmatige betrokkenheid. Een nette en schone werkomgeving draagt bij aan de totale kwaliteitsbeleving van onze rijschool. De mensen die bij ons over de vloer komen, ervaren dat. Die beleving dragen zijn uit.” Lies bewijst dat voor 12B Clean geen opdracht te groot of te klein is. En dat alle disciplines vakkundig, haalbaar én betaalbaar worden aangeboden.

“Ik weet ze te vinden als ik meer nodig heb, maar voorlopig ben ik gelukkig met hoe het gaat.”

Op zoek naar een all-round schoonmaakbedrijf, inzetbaar voor alle werkzaamheden?

Geen schoonmaakklus is ons te gek!