Z’andvillas vindt met 12B Clean haar ideale schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf is een partner van je organisatie. Zij dragen bij aan het succes van de onderneming.

Jack Stoffels
Algemeen manager Z’andvillas

Z’andvillas

Jack werkt al lang in de hotel- en recreatiesector. Bij vele kleine en grote bedrijven heeft hij het vak tot in de details leren kennen. Recentelijk als manager bij Fletcher Hotels, nu in een gelijke positie bij Z’andvillas, de crème de la crème op gebied van vakantiehuisvesting.

Jack: “Bij een bedrijf als Z’andvillas moet alles meer dan perfect in orde zijn. Dat vergt veel van ons maar ook van de partners met wie wij zakendoen”.

Jack werkt met diverse schoonmaakbedrijven samen om de villa’s van de eigenaren in tiptop conditie te houden. Jack: “Het gaat om de vakantievilla van onze relaties. De gasten die daar gebruik van maken mogen niets op hun verblijf aan te merken hebben. Het moet één grote, mooie en ongestoorde vakantieherinnering worden.” Met die missie kun je geen enkele nalatigheid op schoonmaakgebied veroorloven. Jack: “Ook ik moet mijn risico’s spreiden, Maar met 12B Clean heb ik tot dusver mijn ideale schoonmaakbedrijf gevonden. Ze maken 100% waar wat ze beloven, de planning is strak maar haalbaar en onze relaties spreken daar hun waardering voor uit.

“12B Clean draagt volledig bij aan het kwaliteitsbesef van ons bedrijf. Niets dan lof!”

Z’andvillas vakantiepark schoonmaken
Medewerker 12b clean reguliere schoonmaak

Jack waardeert ook de continuïteit van 12B Clean. De vaste schoonmaakploeg van eigen medewerkers kan in noodgevallen een beroep doen op ‘een leger’ van meer dan 180 uitzendkrachten. Daardoor wordt uitval door ziekte, nog voordat de klant het weet, intern opgelost. Jack: “Je ervaart daarbij ook dat je met vakmensen te maken hebt. Het is hun beroep. Het zijn geen amateurs. Ze zijn voor dit werk opgeleid. En… hoe goed de mensen hun werk ook doen, er vindt altijd nog een check plaats. Dat stelt mij gerust.”

“Ik heb er eigenlijk geen omkijken naar. Ik vertrouw 12BClean volledig.”

Op zoek naar een all-round schoonmaakbedrijf, inzetbaar voor alle werkzaamheden?

Geen schoonmaakklus is ons te gek!